Ügyfélkapu

Online az ügyfeleink szolgálatában

Ügyfélkapu

Ügyfélkapunkat azért hoztuk létre, hogy, mint ügyfelünk, Ön bármikor és bárhonnan, online elérhessen olyan fontos információkat, melyekkel segíthetjük munkáját.

Így Ön bármikor, bárhonnan elérheti az egyes Armada szoftverekhez kapcsolódó kézikönyveket, frissítési leveleket, valamint telepítési és frissítési segédleteket és tudásbázist.

Ehhez csak meg kell adnia ügyfél azonosítóját és kiválasztania a megfelelő almenüpontot itt, az Ügyfélkapu menüben és máris rendelkezni fog azokkal az információkkal, megoldásokkal, amire épp szüksége lehet.

Ha bármi kérdése lenne akár az ügyfél azonosítójával, akár mással kapcsolatban, állunk rendelkezésére ügyfélszolgálatunk telefonszámán:
06 1 2733310

Sok sikert kívánunk munkájához!

Azonosító kód: A 8 számjegyű ügyfélkódját megtalálja bármely Armada modulban. Ehhez lépjen be a programba és a Karbantartás/ Kapacitás menüpontban a „Felhasználói jog:” feliratnál látható cégnév mellett jobbra jelenik meg a kód.

Azonosító kód:
A 8 számjegyű ügyfélkódját megtalálja bármely Armada modulban. Ehhez lépjen be a programba és a Karbantartás/ Kapacitás menüpontban a „Felhasználói jog:” feliratnál látható cégnév mellett jobbra jelenik meg a kód.