Rólunk mondták

Hosszú távon ügyfeleinkért, barátságosan

Ügyfeleink mondták

“Kedves Parallel Kft! Nem tudok olyat mondani, amiben nem segít a bérprogram. Mindent nyilvántart, amit a munkavállalókról szükséges. A program jól kezeli munkavállalók ki- és belépését, a teljes körű munkaügyi nyilvántartást, szabadság-nyilvántartást, az NAV felé az adatszolgáltatást. Naprakészen követi a folytonos jogszabály változtatásokat.
A nyomtatvány választéka egyszerűen felülmúlhatatlan.
Nagy segítséget jelentett, hogy év elejével átvett cég bérszámfejtésénél a korábbi adatok beimportálása után a munka rögtön folytatható volt.
Teljes körűen kiszolgálja a felhasználót, én nagyon szeretek vele dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”
B. Piroska

“Az Armada Bérprogramot rendeltem meg Önöktől itthoni használatra. Gyakorlott bérszámfejtőként könnyen megtaláltam a bemeneti és kimeneti modulokat, mindebben segített a kézikönyv részletes leírása és a használati leírás. Különösen tetszik a programban, hogy a munkaidő rögzítő felület is benne van a bér programban, nem kell külön megvásárolni, része a programnak. Illetve, hogy automatikusan beforgatja a bérelszámolásba. Köszönöm a lehetőséget!”
E. E. Judit

„Bérprogramjukat évek óta a legnagyobb megelégedettséggel és nagy örömmel használjuk. Ismételten csak köszönetünket tudjuk kifejezni precíz, az új jogszabályokra gyorsan reagáló, odaadó, lelkiismeretes munkájukért. Kérdésünkre – ha egyáltalán ilyen adódott – válaszuk mindig udvarias és segítőkész volt. Bérprogramjuk és munkatársaik segítsége biztos hátteret és nagy könnyebbséget jelent ebben a nagyon összetett munkában. A hasonló területen dolgozó kollégáinknak minden alkalommal javasoljuk, hogy próbálják ki az Önök programját.”
B-né

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve a programokkal, minden téren megkönnyíti a munkánkat. Valamint a kapcsolattartás eszközeivel is maximálisan elégedettek vagyunk, bármilyen segítséget kértünk, eddig mindig megkaptuk azt.”
K. K.

„Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Armada Bérprogram legújabb frissítésén dolgozó minden munkatársnak. Az összes átadott dolgozó adatainak tételes leellenőrzése után nyugodtan kijelenthetem, hogy egy kiválóan működő programot kaptunk, ami nagyon megkönnyítette ennek az így már nem is olyan szörnyű bevallásnak az elkészítését. Külön köszönetet szeretnék mondani a frissítéshez mellékelt nagyon is érthető és – a számítógépet csupán felhasználói szinten használó könyvelők részére is – világos tájékoztató levélért is.”
B. E.

“Az Armada-Bér programot azért szeretem, mert egyszerűen telepíthető és nagyon könnyű a kezelése. A törzsadatok felvitele után pár perc alatt elkészül a számfejtés és az ÁNYK-ba való 08-as, 58-as importálás.”
Cs. K. Erika

“Szeretek a Parallel Kft. Armada-Bér programjával dolgozni, mert nagyon felhasználóbarát. Tehát én például úgy tudom használni, hogy csak a legszükségesebb informatikai ismeretem van. Ráadásul ha mégis elakadnék, a munkatársak készségesen segítenek. Ja, és annyira szép a nyitó képernyő, hogy eleve jó kedvvel kezdek dolgozni.”
K. Irén

„Az Önök határidős, pontos munkáját a felhasználók természetesnek veszik, pedig tudjuk, hogy mennyi munka van e- mögött. Köszönjük az eddigi munkájukat, további kitartást, szakmai sikereket és együttmüködést kívánunk.”
Sz-né

“Társaságunk 2019. január óta használja a Parallel Kft. által kifejlesztett Armada programokat, ezen belül is a bérprogramot, a könyvelőprogramot és a számlázó programot. Használatuk gyorsabbá és hatékonyabbá tette a munkánkat. Felhasználóbarát, egyszerű, logikus, áttekinthető, könnyen kezelhető. A jogszabályi előírásoknak minden szempontból megfelel, a programok rendszeresen frissítésre kerülnek. Bármi problémám van a szakemberek a lehető leghamarabb megoldást találnak a problémára, kérdéseimre készségesen válaszolnak, mindenben segítenek.”
B. Andrea

„Hálásan köszönöm a valószínűen nem kis fáradságba kerülő munkájukat , mellyel nagyon megkönnyítették munkánkat az adatszolgáltatások, bevallások területén is. Több napos adatbevitelt egy délelőtt(mely inkább csak az izgalom miatt, illetve az újdonság miatt ennyi) meg lehetett valósítani. Még egyszer köszönöm, s kívánok további munkájukhoz sok erőt.”
L. Á.

Armada ügyviteli program demo

Demó Letöltése

Ha szeretné kipróbálni, töltse le az Armada demó verzióját, próbálja ki és tapasztalja meg az Armada programok egyszerűségét és könnyedségét. Ügyfélszolgálatunk készségesen áll a rendelkezésére kérdéseit illetően.

Érdeklődöm az Armada programok iránt