Technikai Segédletek

Hogyan telepítsem a frissítésem

Technikai Segédletek

Az Armada ügyviteli programok bár internetről frissíthetőek, vagyis internetről letölthetők bármikor az aktuális, legújabb programverziók, magához a programok frissítéséhez mégsem kell web böngésző programot (például Google Chrome vagy Internet Explorer) használnia, hiszen a szoftverfrissítéseket magából az Armada Ügyviteli Rendszer indítópultjából lehet frissíteni, hogy Önnek minél egyszerűbb dolga legyen.

Programfrissítés egyszerű lépései

Akár könyvelő programot, akár bérprogramot vagy más ügyviteli szoftvert szeretne frissíteni, egyszerűen csak tegye a következőket!

  1. Futtassa az Armada Indítópultot a saját számítógépén!
  2. Válassza a Beállítások gombot!
  3. Kattintson a Telepítés / Frissítés gombra!
Armada Programok Élesítése, Aktualizálása
Armada Frissítés menete az Armada Indítópultról
Armada Frissítés Menete – Armada Honlapról
Armada Kézi Regisztrálása
Armada Regisztrálása Online
Armada Első Regisztrálása Online
Armada Rendszer Hálózatos Telepítése
Armada Rendszer Újra Telepítése
Mit tegyek, ha nincs internetkapcsolat a gépemen?

Ha a számítógépen, amelyen frissíteni szeretné az adott Armada programot, nincs internet kapcsolat, akkor egy másik számítógéppel tudja frissíteni, ami viszont rendelkezik internet kapcsolattal. Válassza az Interneten az Ügyfeleinknek / Szoftverfrissítés rendszergazdák számára menüpontot!

Tűzfal

Ha az Ön gépére tűzfal van telepítve, akkor előfordulhat, hogy az nem engedi az Armada Indítópult számára, hogy hozzáférjen az internethez. Ez úgy oldható fel, hogy Ön vagy a rendszergazda engedélyezi az Indítópult számára a hozzáférést az internethez vagy a frissítés letöltésének idejére kikapcsolja a tűzfalat.

Ha a frissítéssel kapcsolatban segítségre lenne szüksége, keressen bátran minket, ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésére!

ügyfélszolgálat
06 1 2733310