Megoldásaink

Pont, amire szüksége van

Programcsomag könyvelőirodáknak

Programcsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az tartalmazzon minden olyan programmodult, melyre egy könyvelőirodának szüksége lehet és mindezt integrált módon, analitkus és összevont kimutatásokkal. Áttekinthető nyomtatványok sora, gyors keresési lehetőségek, valamint elektronikus bevallások, adatszolgáltatások támogatják a gyors, precíz és teljes körű és elengedhetetlen számviteli folyamatokat.

Az Armada Könyvelőirodai programcsomaggal Önnek része lesz a leggyorsabb szoftverfrissítésben és élvezheti azt a biztonságot, amit a szakértő Armada Ügyfélszolgálat jelent.

Pont, amire szüksége van

Programcsomag vállalkozásoknak

Cégének akár van saját könyvelője, akár nincs, van az Ön számára összeállított Armada Ügyviteli Rendszer csomag, ami se nem több, se nem kevesebb, mint amire szüksége van.

A programmodulok integrálva, gyorsan, precíz kimutatásokkal segítik ügyviteli folyamatait azért, hogy Ön mindig rendelkezzen a megfelelő információkkal és biztonságban tudhassa vállalkozását mindig az aktuális törvényi előírásoknak megfelelő szoftverekkel.

az Ön igényeihez igazítva

Egy-egy programmodulra van csak szüksége?

Ha csak egy-egy programra van szüksége és nem egy teljes rendszert keres ügyviteli folyamatainak támogatására, arra is van megoldásunk.

Tekintse meg szoftverválasztékunkat és válassza ki azon modulokat, melyek leginkább segíteni fogják munkáját!

Érdeklődöm az Armada programok iránt