Armada története

Az ügyvezető üzenete Önnek

Az Armada története

Novák FerencNem kell, hogy egy ügyvezető fontos legyen az ügyfelek számára, azonban a gondolkodásmódja meghatározó, amikor szoftvertermékek tartalmát hozunk létre és szolgáltatások minőségét akarjuk magasan tartani.

Amikor 1993-ban elkezdtük, arra gondoltam, hogy felesleges egy 42. ügyviteli szoftver a piacra, amelyik hasonló, mint a többi. Láttam pár könyvelőprogramot és néhány bérprogramot, melyek szinte teljesen hasonlóak voltak. Ez valamelyest logikus is, hiszen a szabályok, melyeket a könyvelő programok, bérprogramok vagy más ügyviteli programok tartalmaznak majdnem ugyanazok.

Amire büszkék vagyunk

Az volt a célom, hogy ügyviteli programokat készítsünk, melyek előtt ülve a felhasználó úgy érezze, hogy akik a programot készítették, azok mintha az ő fejével gondolkodtak volna. Egyedül ez az érzés az, ami meg tud különböztetni ügyviteli programokat egymástól, ha már a tartalmuk nagy részét a jogszabályok amúgy is behatárolják.

Sok olyan ügyviteli program létezik, amin az látszik, hogy programozók készítették. A mi szoftverfejlesztőinktől azt várom – és 30 éve ezt is nyújtják –, hogy ne saját látásmódjukat építsék az Armada ügyviteli rendszerbe, hanem gondolkozzanak a felhasználó fejével. Látszólag apróságnak tűnhet a különbség, de amikor egy felhasználó az Armada Ügyviteli Rendszert használja, akkor ebből konkrét idő-, és sebességbeli előnye származik.

Mit szeretne a könyvelő, hogy mit csináljon a könyvelőprogram azon a ponton? Minek örülne a bérszámfejtő, amikor az Armada bérprogrammal mondjuk éppen kiléptet valakit, mitől lehetne elégedett a raktáros, amikor készleten lévő árut szeretne számlázni? Ezek a szoftverfejlesztés fontos kérdései és régóta a felhasználók örömére van, számomra pedig büszkeségre ad okot, hogy ezekre a kérdésekre mi az Armadával jól válaszolunk.

Garancia a sikerre

A második, amire, mint ügyvezető büszke vagyok, az munkatársaim teljesítménye és a velük együtt fenntartott munkahelyi légkör, mert bár a munkánknak precíznek kell lennie, azonban csak jó hangulatban lehet nagy mennyiségű munkát örömmel és úgy elvégezni, hogy azzal szoftvereink felhasználóinak is a maximális sikerek elérését tegyük lehetővé.

Vannak Armada felhasználók, akik több, mint 20-25 éve használják ügyviteli szoftvereinket. Számomra nagyon jól esik, amikor hallok felőlük vagy találkozom velük. Ha rájuk gondolok vagy akár azokra, akik még „csak öt évnél” tartanak, akkor megtapasztalom, hogy szemléletmódunk a kezdetek óta működik és hasznos az ügyfeleink számára.

Novák Ferenc
ügyvezető igazgató