Okos Bérkalkulátor a telefonodra

EGYSZERŰ

GYORS

PONTOS

MEGBÍZHATÓ

Nettó bér -> Bruttó bér / Bruttó bér -> Nettó bér
Az Armada Bérkalkulátor könnyen megoldja!

Okos Armada Bérkalkulátor, ami nettó és bruttó bér számolására is alkalmas
Okos Armada Bérkalkulátor, ami nettó és bruttó bér számolására is alkalmas
Okos Armada Bérkalkulátor, ami nettó és bruttó bér számolására is alkalmas

Ennek az Armada Bérkalkulátornak extra előnye, hogy nem csak a céget terhelő adókat és járulékokat jeleníti meg, mint például szociális hozzájárulási adó, szakképzési hozzájárulás, hanem szépen összegzi, hogy így összesen mekkorák az államnak befizetett adók, járulékok akár a dolgozótól vonták le, akár a cégtől.

A munkavállalót a nettó bér érdekli leginkább, a bérszámfejtő viszont örülni fog a Nettó-Bruttó Bérkalkulátor okos elrendezésének, gyors számításának és a bérgrafikonnak, ami plasztikusan mutatja be, hogy mennyit kap a dolgozó, mennyi jár az államnak.
Tartalmazza az eltartottak számát, azt, hogy közülük hányan kedvezményezettek, nyugdíjas-e az illető, esetleg súlyosan fogyatékos is, valamit számol a négy vagy több gyermekes anyák kedvezményével és az első házasok kedvezményével.

Az Android Bérkalkulátor nem csak nettóból bruttóba és bruttóból nettóba számol, hanem megmutat minden lényegest, így a dolgozótól levont adót, járulékot, a társadalombiztosítási járulékot és a személyi jövedelemadót. A bértömeg megoszlását még kördiagramon is megmutatja.

Több kell, mint egy kalkulátor?

Ha nem elég egy kalkulátor, akkor az Armada Bérprogram a megoldás. Tudjon meg róla többet itt! Az androidos bérkalkulátor arra való, hogy telepítse a mobiltelefonjára és így mindig kéznél legyen. Ha Ön bérszámfejtő, akkor így könnyen megválaszolhatja a HR-es kérdéseit. Például, amikor arra kíváncsi, hogy ekkora vagy akkora nettó bér mennyi bruttó bért jelent, és hozzávetőlegesen milyen következményei lennének a cég bérterheire nézve.
Az Armada Bérprogram szerepe teljesen más. Ennek szerepe a teljes bérszámfejtés és a bevallások könnyed elkészítése. A bérszámfejtő közben biztos lehet abban, hogy a bérprogram mindig a legfrissebb jogszabályokhoz igazodik. A bérprogram nem mobiltelefonra, hanem számítógépes használatra készült. A bérkalkulátor azonban mobilon vagy tableten is használható.