Armada áttelepítése másik számítógépre

Az itt leírt lépések arról szólnak, mennyiben a saját számítógépén a C: meghajtón vannak az adatai.
(Amennyiben csak Hálózati meghajtót használ az Armada adatainak tárolására, akkor nem áttelepítésre lehet szüksége, hanem csak egy másik kliens telepítésére, amit ezután használni fog. Ekkor elég az 1) és 4) pontok elvégzése és a hálózati meghajtók beállítása.)

A régi számítógépén:

1) Írja le magának az Ügyfélkódját (bármelyik Armada modulban, a Karbantartás->Kapacitás menü-pontban a regisztrált cégneve utáni 8 számjegy);
Ezután ki kell lépnie MINDEN Armada programból ezen a számítógépen! (Különben hibaüzenetet kaphat a tömörített mappa készítésekor)

2) A Windows Fájlkezelőjében
- Menjen az "Ez a gép" - ... (C:)  meghajtóra
- A jobb oldali ablakrészben keresse meg az Armada2 mappát és kattintson jobb-egérgombbal rá
- A megjelenő helyi-menüben válassza a  Küldés->Tömörített mappa almenüpontot
  A Windows egy figyelmeztetést fog adni: "A Windows nem tudja itt létrehozni a tömörített mappát. Kívánja inkább az asztalra?"
- Kattintson az Igen gombra (ezzel elfogadja, hogy a fájlkezelő az Asztalra hozza létre a tömörített mappát)
- Várja ki, amig elkészül a tömörített mappa. Ha hibaüzenetet kap, ne menjen tovább! Ennek hiba nélkül el kell készülnie!
- Ezt az állományt ki kell másolja egy olyan helyre, ahonnan az új gépére majd be tudja tölteni.

A új számítógépén:

3) Az előbbi másolatot töltse be az új számítógépére és a Fájlkezelőjében dupla-kattintással nyissa meg
- Az ott megjelenő Armada2 mappára jobb-kattintással megnyílik a helyi-menü. Ott válassza ki a másolást.
- Menjen a ... (C:) meghajtóra és a főkönyvtárba illessze be a mappát. Meg kell jelennie az Armada2 mappának, beletöltődve az összes Armadás adatának.

4) Az internetes böngészőjében nyissa meg az Armada honlapján a Demó letöltés menüpontot (https://armada.hu/demo-letoltes/)
- Mivel ön már regisztrált ügyfelünk és az 1)-es pontban leírta az ügyfél-kódját, kattintson a "Ha Ön már regisztrált ügyfelünk" mögötti "kattintson ide" szövegre;
- Adja meg Azonosító kód-ként az ön ügyfél-kódját és kattintson a Belépés gombra;
- Miután azonosította önt a rendszer, megjelenik a Letöltés gomb, amivel letöltődik a SetupArmada.exe állomány. Ezt telepítenie kell!

A Windows Asztalon megjelenő Armada ikonnal indítva ugyanazt az állapotot kell látnia, mint az áttelepítés előtt. A használt moduljaiban benne kell lennie a 2-es pontnál lementett állapotnak (regisztráció és cégek).

Cikk részletei

Cikk ID:
2
Kategória:
Értékelés :