Armada áttelepítése másik számítógépre

Amennyiben a saját számítógépén a C: meghajtón voltak az adatai. (Hálózati meghajtón tárolt adatoknál nem ez a megfelelő lépéssor.)

A régi számítógépén:

1) Írja le magának az Ügyfélkódját (bármelyik Armada modulban, a Karbantartás->Kapacitás menü-pontban a regisztrált cégneve utáni 8 számjegy);
Ezután ki kell lépnie MINDEN Armada programból ezen a számítógépen! (Különben hibaüzenetet kaphat a tömörített mappa készítésekor)

2) A Windows Fájlkezelőjében
- Menjen az "Ez a gép" - ... (C:)  meghajtóra
- A jobb oldali ablakrészben keresse meg az Armada2 mappát és kattintson jobb-egérgombbal rá
- A megjelenő helyi-menüben válassza a  Küldés->Tömörített mappa almenüpontot
  A Windows egy figyelmeztetést fog adni: "A Windows nem tudja itt létrehozni a tömörített mappát. Kívánja inkább az asztalra?"
- Kattintson az Igen gombra (ezzel elfogadja, hogy a fájlkezelő az Asztalra hozza létre a tömörített mappát)
- Várja ki, amig elkészül a tömörített mappa. Ha hibaüzenetet kap, ne menjen tovább! Ennek hiba nélkül el kell készülnie!
- Ezt az állományt ki kell másolja egy olyan helyre, ahonnan az új gépére majd be tudja tölteni.

A új számítógépén:

3) Az előbbi másolatot töltse be az új számítógépére és a Fájlkezelőjében dupla-kattintással nyissa meg
- Az ott megjelenő Armada2 mappára jobb-kattintással megnyílik a helyi-menü. Ott válassza ki a másolást.
- Menjen a ... (C:) meghajtóra és a főkönyvtárba illessze be a mappát. Meg kell jelennie az Armada2 mappának, beletöltődve az összes Armadás adatának.

4) Az internetes böngészőjében nyissa meg az Armada honlapján a Demó letöltés menüpontot (https://armada.hu/demo-letoltes/)
- Mivel ön már regisztrált ügyfelünk és az 1)-es pontban leírta az ügyfél-kódját, kattintson a "Ha Ön már regisztrált ügyfelünk" mögötti "kattintson ide" szövegre;
- Adja meg Azonosító kód-ként az ön ügyfél-kódját és kattintson a Belépés gombra;
- Miután azonosította önt a rendszer, megjelenik a Letöltés gomb, amivel letöltődik a SetupArmada.exe állomány. Ezt telepítenie kell!

A Windows Asztalon megjelenő Armada ikonnal indítva ugyanazt az állapotot kell látnia, mint az áttelepítés előtt. A használt moduljaiban benne kell lennie a 2-es pontnál lementett állapotnak (regisztráció és cégek).

Cikk részletei

Cikk ID:
2
Kategória:
Értékelés :