fbpx

Kedvezmények

Armada kedvezmények

Örülünk, ha az Armadára nem az ára miatt esik az ön választása, hanem gyors kezelhetősége, tudása és szakértő ügyfélszolgálatunk nyeri el a tetszését. Emellett azonban biztatjuk, hogy vegyen igénybe kedvezményeket. Tekintse meg, hogy mely kedvezmények állnak rendelkezésére!

Most új vásárlás esetén 3 hónapig díjmentesen élvezheti előnyeit az Armada Szakmai Klubnak, ahol számos aktuális szakmai kiadványt, tájékoztatást nyújtunk, legyen szó a bér, a munkaügy, a számvitel vagy a gazdasági jog területéről. Élvezze a szakmai támogatást, valamint hogy egy olyan közösség tagja lehet, ahová könnyedén fordulhat kérdéseivel.

Ha az Ön vállalkozása, cége 2 évnél fiatalabb, akkor vegye igénybe az Új cég kedvezményt. Ha cége már régebben lett bejegyezve, akkor ne sajnálja ennek a 10%-nyi kedvezménynek a lehetőségét az új cégektől, hiszen emlékezhet rá, hogy milyen nehéz a dolguk az első két évben a talpon maradással. Ez a kedvezmény is összevonható más kedvezményekkel.

Mondja el vagy írja meg munkatársunknak, hogy milyen programról vált Armadára, és mi az oka. Indokát diszkréten, név nélkül kezeljük és nem szánjuk a nyilvánosságnak. Ezzel segít minket abban, hogy az Armada szoftverek és szolgáltatások felette álljanak másokénak. A Csere kedvezmény mértéke 10% és összevonható más kedvezményekkel.

Hívja fel most az ügyfélszolgálatot és kérje kedvezményekkel a kívánt Armada szoftvert!
ügyfélszolgálat
06 1 2733310
információ
Tudjon meg többet a kedvezményekről!

Érdeklődöm az Armada programok iránt

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armada.hu

Ügyviteli szoftverek

Főkönyv                   Tárgyi eszköz
Pénzügy                   Számlázó
Pénztár                     Iktató
Pénztárkönyv         Adóidőzítő
Bér és TB

© 2019. Minden jog fenntartva - Armada ügyviteli szoftverek - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató