fbpx

Kedvezmények

Armada kedvezmények

Örülünk, ha az Armadára nem az ára miatt esik az ön választása, hanem gyors kezelhetősége, tudása és szakértő ügyfélszolgálatunk nyeri el a tetszését. Emellett azonban biztatjuk, hogy vegyen igénybe kedvezményeket. Tekintse meg, hogy mely kedvezmények állnak rendelkezésére!

Program kedvezmény szelfi

Ha előre jelzi, hogy az akciós szoftverbeszerzés után 60 napon belül készít egy videót a telefonjával, amiben elmondja, hogy mi tetszik az Armada szoftverben, akkor Öné a szelfi kedvezmény is. Ha a telefonos videó nem az Ön stílusa, akkor meg is írhatja tapasztalatát egy e-mailben. A Szelfi kedvezmény mértéke 10% és összevonható más kedvezményekkel.

Program kedvezmény új cég

Ha az Ön vállalkozása, cége 2 évnél fiatalabb, akkor vegye igénybe az Új cég kedvezményt. Ha cége már régebben lett bejegyezve, akkor ne sajnálja ennek a 10%-nyi kedvezménynek a lehetőségét az új cégektől, hiszen emlékezhet rá, hogy milyen nehéz a dolguk az első két évben a talpon maradással. Ez a kedvezmény is összevonható más kedvezményekkel.

Program kedvezmény csere

Mondja el vagy írja meg munkatársunknak, hogy milyen programról vált Armadára, és mi az oka. Indokát diszkréten, név nélkül kezeljük és nem szánjuk a nyilvánosságnak. Ezzel segít minket abban, hogy az Armada szoftverek és szolgáltatások felette álljanak másokénak. A Csere kedvezmény mértéke 10% és összevonható más kedvezményekkel.

Hívja fel most az ügyfélszolgálatot és kérje kedvezményekkel a kívánt Armada szoftvert!
ügyfélszolgálat
06 1 2733310
információ
Tudjon meg többet a kedvezményekről!

Érdeklődöm az Armada programok iránt

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armada.hu

Ügyviteli szoftverek

Főkönyv                   Tárgyi eszköz
Pénzügy                   Számlázó
Pénztár                     Iktató
Pénztárkönyv         Adóidőzítő
Bér és TB

© 2019. Minden jog fenntartva - Armada ügyviteli szoftverek - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató