Új bérprogram év elején? Megéri?

  • Egy új program hosszú távú befektetés!
  • Szakértő és barátságos ügyfélszolgálat, hogy a segítségnyújtás zökkenőmentes legyen!
  • Egy új program választásánál figyeljünk rá, hogy a korábbi program hiányosságai (pontatlanság, átláthatatlanság, törvényfrissítések hiánya) az új programban mindenképpen meglegyenek!

Egy új bérszámfejtő program vásárlása mindenképpen hosszútávra szól. Elköteleződik a bérszámfejtő nem csak a program, de annak munkatársai mellett, így mindenképpen fontos, hogy olyan programot válasszunk, ahol nem csak a program profi, hanem a mögötte álló csapat is. A program a bérszámfejtőt elkísérheti akár egész szakmai pályafutása során, ezért fontos, hogy a választott céggel jó kommunikáció és kapcsolat alakuljon ki. Figyeljünk rá, hogy az új programban minden meglegyen, amire nekünk szükségünk van, ez lehet akár a letiltások profi, automatizált kezelése, vagy akár az átlátható rendszer, amely megkönnyíti mindennapi munkánkat!

Ne várjon! Legyen Önnek is 2024-ben PROFI, ÁTLÁTHATÓ és PRECÍZ BÉRPROGRAMJA!

Armada ügyfélszolgálat

Amire kiemelten büszkék vagyunk
Segítő ügyfélszolgálatunk

A bér- és tb-elszámoláshoz és kapcsolódó törvényekhez értő Armada ügyfélszolgálat szakszerű hátteret ad Önnek munkájához, a leggyorsabb szoftverfrissítésnek köszönhetően pedig miden nap a friss törvények szerinti szoftvert használhatja.

Mi büszkék vagyunk arra, hogy elérhető és készséges ügyfélszolgálatunk kiemelten sok dicséretet kap ügyfeleinktől. Ennek is köszönhető, hogy sok ügyfelünk már 20-25 éve használ folyamatosan megújuló Armada szoftvereket.

Érdeklődöm az Armada Bérprogram iránt

Jelezze igényeit ezen az űrlapon, és ügyféltanácsadónk hamarosan eljuttatja Önhöz az elképzeléseinek leginkább megfelelő Armada javaslatot.