2019. Szeptember 23-án megrendezésre került a Munkaügyi Klubdélután, ami sok érdeklődést váltott ki a bérszámfejtők, HR-esek és munkaügyi vezetők körében. Érdekes és hasznos témákról volt szó gyakorlatias megoldásokkal, szép környezetben a Park Inn Hotelben.

A következő témák hangzottal el a klubdélutánon:

2020-as adócsomag változások – Elhangzottak az előadáson, hogy mire kell számítanunk a jövő év elején, milyen változások lépnek életbe majd januártól.

Melyek a munkaidő-nyilvántartás buktatói? – Kerüljük el a büntetést! – A munkaidő-nyilvántartás egy olyan téma, ami sok kérdést vettet fel a Klubdélutánon. Mindenki választ kapott a kérdéseire így már nem okoz gondot a jelenlévőknek, hogy bizonyos helyzetekben hogyan vezessék a nyilvántartást.

Már büntetnek a GDPR miatt! – Mire figyeljünk? – Dr. Szabó Gergely ügyvéd úr a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodából tartott előadást arról, hogy mire is kell figyelnünk az adatvédelemmel kapcsolatban.

Hogyan vezessük munkaidő-nyilvántartásunkat egyszerűen és szabályosan? – Nagyon fontos a bérszámfejtők számára, hogy a munkaidő-nyilvántartás ne vegyen sok időt igénybe, ezért az XL-IDŐ munkaidő-nyilvántartó programmal bemutattuk, hogyan tudjuk segíteni munkájukat, hogy több idejük legyen.

RÉSZTVEVŐI VISSZAJELZÉSEK:

 

„Nagyon hasznos volt számomra az adatvédelmi szabályozásról szóló előadás, valamint a munkaidő-nyilvántartás. Feltétlenül ajánlanám kollégáknak az eseményt. Maximálisan elégedett voltam.” – Bérszámfejtő

 

„Az előadók nagyon jók voltak és felkészültek. A törvényi változások előadás volt számomra a leghasznosabb.” – HR vezető

 

„Nagyon meg voltam elégedve az eseménnyel. 10/10” – Bérszámfejtő

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen elégedett véleményeket olvashattunk a jelenlévők visszajelzései alapján. Köszönjük, hogy minden résztvevő aktív volt a klubdélutánon, sok kérdésre kaptunk választ.